Matematik

Potensfunktion, bestem b??

23. marts 2010 af gameir02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om en potensfunktion oplyses det, at a = 2 og f(1) = 3, 5. Bestem tallet, b.???
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2010 af mathon

      f(x) = b·x2  og

      f(1) = 3,5 = b·12

               3,5 = b·1

    


Skriv et svar til: Potensfunktion, bestem b??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.