Matematik

Bestem funktion

01. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg er givet funktionen:

ln(M)=1,6524-4,612e^(-0,0423*t)

Og skal så bestemme M som funktion af t.. Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2010 af Blueoil (Slettet)

Få M til at stå alene:

ln(M)=1,6524-4,612e^(-0,0423*t)

Bliver til

M=e^(1,6524-4,612e^(-0,0423*t))

Og derfor

M(t)=e^(1,6524-4,612e^(-0,0423*t))


Skriv et svar til: Bestem funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.