Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRO i mat & fys! Er der nogen som vil hjælpe, det haster!:(

07. april 2010 af Shakurbanden (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey derude. Jeg er en pige som går i 2g. Jeg håber virkelig at der er nogen som vil hjælpe mig med min sro i fagene fysik & matematik, mit emne er om harmoniske svingninger:

Opgaven lyder således:

Med udgangspunkt i den samlede kraft på legemet skal du gøre
rede for at den dæmpede svingning kan beskrives ved differentielligningen: x''(t)+k/m*x(t)+b/m*x'(t)=0


P.S Det vil være super sødt hvis nogen er villig til at hjælpe mig:)


Svar #1
07. april 2010 af Shakurbanden (Slettet)

Sorry kom dog til at skrive forkert, men spørgsmålet ser sådan ud:

a) Med udgangspunkt i den samlede kraft på legemet ΣF= -k*x(t)-b*v(t) skal du gøre
rede for at den dæmpede svingning kan beskrives ved differentielligningen: x''(t)+k/m*x(t)+b/m*x'(t)=0

Jeg vil bare gerne have hjælp til hvordan man kunne løse denne opgave! Det ville bare så sødt hvis nogen ville hjælpe, da jeg har meget kort tid tilbage.



 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2010 af speedmaster003 (Slettet)

jaa , men er du faldet i søvn eller er du der? fordi det en lang udregning gider ikk lave den hvis du ikk er der


Skriv et svar til: SRO i mat & fys! Er der nogen som vil hjælpe, det haster!:(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.