Matematik

Hjælp til a og b opgaver?

09. april 2010 af 91Sarah (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der har tid, til at hjælpe mig med opgave a og b ?

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Dok11.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2010 af ramme2 (Slettet)

P0  er antal årlige pentlere i begyndelsestidspunktet 2001

a =   (x2-x1)√(y2/y1)        der står x2 - x1 rod af y2/y1


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2010 af ramme2 (Slettet)

(x1;y1) = (0;3751)     år 0 er 2001

x2;y2) = ( 6; 15742)    år 2007 6 år efter 2001

a er den årlige fremskrivningsfaktor    a-1 er den årlige stigning i decimaltal.  I %  (1-a)/100

 år 2010 er 9 år efter 2001     t= 9

 P(9)= P0 *a9       Det er dog under forudsætning af at sttigningstendensen fortsætter på samme måde efter år 2007.


Svar #3
10. april 2010 af 91Sarah (Slettet)

Taak:)


Skriv et svar til: Hjælp til a og b opgaver?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.