Fysik

NaNO3

10. april 2010 af xIraqisteve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad står NaNO3 for?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2010 af Jmjohansen (Slettet)

natriumnitrat 


Svar #2
10. april 2010 af xIraqisteve (Slettet)

Ja tak, kunne ikke bruge det til noget som helst?

- Hvad står betegnelsen for? Fx. N = Natrium, O3 = tre luft molekyler osv?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 Du kan starte med at snakke ordentligt. Held og lykke med opgaven.


Svar #4
10. april 2010 af xIraqisteve (Slettet)

Jeg snakker ordenligt. Du uddybber dig bare ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. april 2010 af savin (Slettet)

Undskyld jeg blander mig, men vær bare glad for at der kommer et svar og det der så kommer..


Svar #6
10. april 2010 af xIraqisteve (Slettet)

Sanne, det er jeg skam rigtig glad for. Men ville bare blive meget mere glad, hvis der kom det jeg søgte efter


Brugbart svar (1)

Svar #7
10. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Na = Natrium, et blødt metal

N = kvælstof (latin Nitrogen), en gas, der på formen N2 udgør ca 78% af jordens atmosfære

O = ilt (latin Oxygen), en gas, der på formen O2 udgør ca 21 af jordens atmosfære

O3 = 3 atomer oxygen

NaNO3 = natriumnitrat


Svar #8
10. april 2010 af xIraqisteve (Slettet)

Tusind Tusind tak Andersen!


Brugbart svar (0)

Svar #9
10. april 2010 af Yow! (Slettet)

#4,

du uddyber dig da heller ikke i #0... #1 giver dig svaret på #0...

du skal lære at være mere præcis i dine formuleringer...

held og lykke med det..


Brugbart svar (0)

Svar #10
10. april 2010 af w23 (Slettet)

H


Skriv et svar til: NaNO3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.