Matematik

Hjælp til matematikaflevering på C-niveau?

11. april 2010 af jiimmy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er helt lost og den skal afleveres i morgen, så hvis nogen kan og vil hjælpe, ville det redde mit liv :)

Tilladelser til jagt i Grønland:

År :             1995    1997      1999      2003

Indekstal:  100     129,9    149,2     141,5

I 1999 havde 11026 personer tilladelse til jagt

1) Hvor mange havde tilladelse til jagt i 1997?

2) Beregn indekstallet for 2003, hvis indekstallet for 1997 sættes til 100?

902)

a) Bestem definitionsmængden for funktionen f, når f(x)= x-1 / x+2 ?

b) Løs ligningen f(x) = 3 ?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af Isomorphician

11026/149,2 = Indeks 1 = 73,9008

År 1997 = Indeks 129,9 = 129,9 * Indeks 1 = .....

----

Definitionsmængden: Hvad må du ikke dividere med?


Svar #2
11. april 2010 af jiimmy (Slettet)

Tak for svaret!

Vil det sige at svaret på 1) er: 129,9 * 73,9008 = 9599,71 ?

----

Jeg ved ikke helt, om jeg forstår spørgsmålet, giver det 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2010 af Isomorphician

Korrekt.

----

Korrekt, nævneren må ikke give 0. For hvilken værdi giver nævneren 0?


Svar #4
11. april 2010 af jiimmy (Slettet)

Årh tak tak tak.

---

øhm, det ved jeg ikke? 0 ? :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2010 af Isomorphician

x + 2 = 0 <=>

x = ....?


Skriv et svar til: Hjælp til matematikaflevering på C-niveau?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.