Matematik

integral regning

11. april 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)

Udregn følgende  intergraler  ved substitution:

1. ∫ (x3 - 5)4 *3x2dx

2. ∫ 2x / x^2 + 9  dx

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af PeterValberg

1. substituér u = x3 - 5  dermed bliver du/dx = 3x2  ⇔  dx = du/3x2

2. Substituér u = x2 dermed bliver du/dx = 2x  ⇔ dx = du/2x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
11. april 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)

er det så resultaterne for begge to ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2010 af mathon

det er ikke resultaterne
men
hjælp til integration ved anvendelse af substitution


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2010 af mathon

gennemgang af den første

Vedhæftet fil:integral_78.doc

Svar #5
11. april 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)

forstår ikek hvordan jeg skal udregne den anden


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. april 2010 af mathon

mener du

                1)   ∫ ((2x/x2) + 9)dx
eller
                2)   ∫ (2x/(x2+9))dx                ??
 


Skriv et svar til: integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.