Matematik

hjæææælp !!!!

13. april 2010 af aishaali (Slettet)

 på en konto indsættes et beløb på 8000kr

hvad er beløbet vokset til efter 6 år, når renten i hele perioden er 3,5% p.a? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af multi376 (Slettet)

 du skal starte med at finde ud af hvor meget af beløbet (8000 kr) er 3,5 %

Derefter skal du bare gange din resultat med 6, da "p. a" betyder pr år  


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2010 af kimor (Slettet)

8000*1,0356 =


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2010 af Proprium (Slettet)

Lav gerne en lidt mere sigende overskrift.

Men ellers:

Kn = K0 (1 + r)n ⇔ Kn = 8000 · 1,0356 = 9834,0426 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2010 af kimor (Slettet)

#1

Det holder ikke. Du får jo ikke renters rente med ved blot at gange det beløb procentsatsen udgør


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2010 af Pain Pwnage (Slettet)

 kimor har ret. Renters rente er ligesom pointen med hele opgaven Og Proprium har givet dig svaret.


Skriv et svar til: hjæææælp !!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.