Matematik

computer hjælp

16. april 2010 af madsjems (Slettet)

hej jeg skal lave et stolpediagram men hvordan gør man det på interactive, jeg ved ikke hvordan jeg skal bruge tallene?

nedstående tabel findes dels de formater, som de adspurgte fik valge mellem, dels hvor mange procent (frekvensen) der foretrak det pågældene format:

format:                     1:1  6:5  5:4   4:3  10:7  3:2  φ:1   23:13   2:1   5:2

x= bredde/højde:  1,00  1,20 1,25 1,43 1,50 1,62 1,77 2,00 2,50

Frekvens:             3,0 %   0,2% 2,0% 2,5% 7,7% 20,6% 35,0% 20,0% 7,5% 1,5%

b)

proportionen φ:1 svarer til det gyldne snit hvor φ= 1+√5/2 = 1,618

antag der er 1000 observationer. det betyder, at 30 foretrækker proportionen x=1

2 foretrækker proportionen x=1,20

........

15 foretrækker proportionen x=2,50

bestrem kvartilsættet og boksplot hvordan gør jeg det  på interactive?? eller kan man gøre det anderledes?


Skriv et svar til: computer hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.