Matematik

metersystemet o.l

17. april 2010 af ein-stein (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej.

Jeg har ret svært ved at omregne fra én enhed til en anden, er der ikke en nem metode?

Er der nogen der gider forklare mig hvordan 1m^3 = 1000 L ? :)

Mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2010 af mathon

         1 m3 = (1 m)3 = (10 dm)3 = 103 dm3 = 1000 dm3 = 1000 L


Skriv et svar til: metersystemet o.l

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.