Matematik

opgave b?

17. april 2010 af Majaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der vil hjælpe mig med opgave b?

tak

Vedhæftet fil: Opgave (excel).xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2010 af Isomorphician

a = (1 + (r/100))

a fortæller noget om hvor meget p(t) stiger når t stiger med 1.

Som eks:

a = 1,04 = 104 % = 100 % + 4 %, viser at en funktion stiger med 4 % hver gang enheden stiger med 1.


Skriv et svar til: opgave b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.