Matematik

linjen x=2 på koordinatsystem

19. april 2010 af Maysam (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har fået opgaven at tegne linjen som hedder x=2 på en koordinatsystem i programmet "Graph"

Nogen der ved hvordan man gør det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2010 af Isomorphician

F6 --> Skriv "x = 2" i linjen "Relation".


Svar #2
19. april 2010 af Maysam (Slettet)

Tak for hjælpen! :D


Skriv et svar til: linjen x=2 på koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.