Matematik

Nulpunkt

24. april 2010 af caveman99 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey : )
Jeg er virkelig på bar bund når det gælder nulpunkter.
Ville virkelig være skønt hvis jeg kunne få en hjælpende hånd.

Min funktion er ganske nem, dog fatter jeg brik.

Funktion: f(x)=(2x+3x-5)/(1/2 x+5) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. april 2010 af mathon

                f(x) = (2x+3x-5)/(1/2 x+5)

                f(x) = (5x-5)/(1/2 x+5)

                f(x) = 10·(x-1)/(x+10) = 0                        brug nulreglen                


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2010 af PeterValberg

nulpunkt, hvor     x = 1  (1,0)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Nulpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.