Matematik

isoler f

26. april 2010 af Nennaz (Slettet)

isoler f i ligningen

3x 3/2 = 0,001x2/3 . f2

tusind tak for hjælpen har virkelig brug for det :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

f2 = 3000·x9/4 , hvoraf

f = (√3000)·x9/8


Svar #2
27. april 2010 af Nennaz (Slettet)

hvad har du gjort ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Jeg har først divideret med 0,001 og divideret med x2/3 på hver side af lighedstegnet, hvilket er det samme som at gange med 1000 og med x3/2 . Dette isolerede f2, hvorefter jeg tog kvadratroden på hver side.


Svar #4
27. april 2010 af Nennaz (Slettet)

okay tak :)


Skriv et svar til: isoler f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.