Matematik

stamfunktion

27. april 2010 af simpsom (Slettet)

hej. jeg var syg da vi lærte om integralregning, jeg kan ikke finde alt i min bog så jeg har et par spørgsmål:

betsem en stamfunktion til følgende funktioner: med og uden cas.

f(x) = 27

g(x) = 2x +3

h(x) = 6-8x

hvordan regner man dem kan i ikkevise udregninger også og hvordan gør man det med CAS?

bestem de ubestemte integraler med og uden cas:

∫(2/x-4x)dx, x > 0

∫(1/√x + 6x3) dx,x > 0


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.