Matematik

HJælp til matematik prøven

28. april 2010 af Umulsus (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har et par opgaver jeg gerne vil finde ud af hvordan man løser det:

Jeg skal løse følgende ligninger:

 , b) Inx=1,3, c)In(2x)=0,6 og e)4+logx =Ine^2+2

 b)(1/6)^-x = 36, c) e^x =3, d) 3*e^-x= 12

Hvordan regner man dem ud???

Jeg har en prøve i morgen og derfor ønsker jeg at kunne regne sådan nogle opgaver.


Skriv et svar til: HJælp til matematik prøven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.