Fysik

Teoriafsnit =hjælp!

04. maj 2010 af Martin320 (Slettet)

Hej

Kan nogen hjælpe mig hastigt med at skrive et teoriafsnit. Min rapports formål er at bestemme et togs acceleration ved start og bremsning.

Og jeg håber også nogen kan svarer på disse to spørgsmål:

forklar bevægelsesligningen s=½a*t^2+v_0*t+s_0

hvorfor laves der en polynomial model når du laver regression? (jeg har lavet et t,s diagram)


Skriv et svar til: Teoriafsnit =hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.