Fysik

mk*c*(tf–tk)mv*c*(tf–tk)=0

05. maj 2010 af jebi (Slettet)

mk*c*(tf–tk)mv*c*(tf–tk)=0
hvordan isolerer jeg tf 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Nulreglen fører til

tf = tk

med mindre det skal fortolkes på en anden måde. Prøv at bruge redigerinsboksene til at angive index osv, så det er mere tydeligt, hvordan udtrykket ser ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2010 af mathon

 se                    


Skriv et svar til: mk*c*(tf–tk)mv*c*(tf–tk)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.