Matematik

isolere c

05. maj 2010 af jeanetteKG (Slettet)

Hey
nogle der vil hjælpe mig med at isolere c:

0 = p/0,03 + c * e-0,03*0

I må meget gerne forklare det! :)
På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2010 af mathon

                                     
                             0 = p/0,03 + c * e-0,03·0

                             0 = p/0,03 + c·1                                 da e0 = 1

                             c = -p/0,03


Skriv et svar til: isolere c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.