Matematik

Hjælp til blækregning...

05. marts 2005 af Abekatten (Slettet)
Er der nogen som vil fortælle mig hvordan jeg skal regne denne her ud?

260 * X + 1125 * x/6 = 2400000

x/6 er en brøk hvis nogen skulle være i tvivl ;)

Please hjælp :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2005 af sigmund (Slettet)

Skal du løse ligningen?
Du ganger først alle led med 6. Herfra skulle du så kunne klare den.

Svar #2
05. marts 2005 af Abekatten (Slettet)

Ja, det skal... Så jeg skal sige 6 * 260 og 6 * 1125? :/

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2005 af D@niel (Slettet)

du kan gange med 6 på begge sider af lighedstegnet:

6 * (260 * X + 1125 * x/6) = 6* 2400000

=>

1560X+1125X = 14400000

Svar #4
05. marts 2005 af Abekatten (Slettet)

Tusind tak!

Svar #5
05. marts 2005 af Abekatten (Slettet)

Bare kald mig dum... men er der ikke nogen som kan prøve at skære det lidt ud i pap for mig? Fatter brik af den :(

Svar #6
05. marts 2005 af Abekatten (Slettet)

Jeg behøver ikke hjælp længere! Fik hjælp af en ven :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. marts 2005 af Duffy

Ka' jeg nå det?


x = 960000/179


Duffy :D

Skriv et svar til: Hjælp til blækregning...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.