Matematik

hjælp til anden grads ligninger

09. maj 2010 af Linda95 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej er der nogen af jer der vil hjælpe mig med at løse denne ligning : Y=x^2 i en k-system ?

Og den anden 3x+2=6x+11

Skal nemlig forklare dem til min optagelsesprøve og vil være sikker på hvordan man løser. Hvis i også kan forklare dem med ord så det perfekt :).

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2010 af NejTilSvampe

 Ved sgu ikke hvad "k-system" er :S 

men:

3x+2=6x+11

træk 3x fra på begge sider, og træk også 11 fra på begge sider:

-9 = 3x 

del med 3 på begge sider:

-3 = x 


Svar #2
09. maj 2010 af Linda95 (Slettet)

Hej tak for dit svar. Det jeg mener med ''k-system'' er kordinatsystem hehe :)


Skriv et svar til: hjælp til anden grads ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.