Matematik

Svær opgave :-S

10. maj 2010 af Alkymisten (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løses opgave 3 i prøven uden hjælpemidler fra dette sæt: http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/Eksamen/Eksamensopgaver/Stx/090511_opgave_matematikA_stx.ashx

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2010 af XiphiasFO (Slettet)

Det er bare at huske formlerne:

En eksponentiel funktion beskrives

f(x) = b*ax


                      a = x2-x1√(y2/y1) ,

                      b = y1 / ax1                            , du isolerer b i f(x) = b*ax


 


Skriv et svar til: Svær opgave :-S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.