Engelsk

omvendt eller ligefrem ordstilling?

24. maj 2010 af biqqu (Slettet)

"do you have a car?"

Do = hjælpeverbum
You = subj
have = verbum

er det så ikke ligefrem, da hjælpeverbum ikke tæller med om så at sige??


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er hjælpeverbet, der bestemmer den grammatiske tid af sætningen, så det tæller da i højeste grad med. Ordstillingen er omvendt, hvilket gør sætningen spørgende.


Svar #2
24. maj 2010 af biqqu (Slettet)

tak


Svar #3
24. maj 2010 af biqqu (Slettet)

Da weather er et utælligt substantiv, siger man så  It's such nice weather i st'edet for " is a nice weather today"

eller hvad man kan sige så det er grammatisk korrekt?


Skriv et svar til: omvendt eller ligefrem ordstilling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.