Engelsk

Hjælp til mundtlig engelsk

24. maj 2010 af hjælpmigaltid (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej
I juni måned skal jeg op i mundtlig engelsk, og jeg har trækket emnet " Taking Risks". Problemet er, at jeg ikke ved, hvad jeg skal fortælle om til eksamen. Så jeg har virkelig brug for jeres hjælp og give mig ideer om, hvad jeg kan fortælle om. På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2010 af rakijovic

Du ku' jo fortælle om at tage den risiko at møde uforberedt op til eksamen og stadig håbe på at det går -- jf. "happy go lucky"-metoden. ;)

Spøg til side. Fordelen med tågede emner som dette er at der efterfølgende ikke er grænser for hvad man kan ævle om -- sådan da. Er der i.ø. et pensum involveret, eller er det vitterlig bare om at komme ind fra gaden og tale om vind og vejr? Hvis ja, kunne du snakke om at søge/få job i udlandet; på den ene side kan lønnen være væsentligt større, men er det pengene værd hvis man må forlade baglandet for længere tid (ad gangen)? 

Ellers kunne du tage fat på udvekslingsstuderende, som jo også ta'r en risiko når de rejser til et helt fremmed land som de måske kun kender til navnet -- og det er ikke altid de får deres forventninger indfriet.

Efterfølgende kunne du måske gå i den småfilosofiske retning og undre hvorvidt én der tager (delvis) uddannelse eller arbejde i udlandet tager en risiko eller griber en chance -- med andre ord, er personen modig eller dumdristig?

Som sagt, ingen problemer at finde på ting og sige hvis man har snakketøjet i orden. Og at snakketøjet er yderst velfungerende for jer teenagepiger bekræftes for mig hver dag i s-toget eller bussen. ;)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: Hjælp til mundtlig engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.