Matematik

funktions opgaver...

25. maj 2010 af 215 (Slettet)

 nogen som kunne hjælpe mig med den sidste opgave... 
Opgaven er uploadet på denne side.. 

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=851176


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2010 af AMelev

f '(x) = g(x), så f har vandret tangent de x-værdier, der har g(x) = 0, men det har både B og C

Så må du kigge på fortegn for f ' = g. Der hvor g(x) er negativ er f aftagende, og der hvor g(x) er positiv, er f voksende.

Den betingelse er der kun en af dem, der opfylder.


Skriv et svar til: funktions opgaver...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.