Matematik
Faktoriser
09. marts 2005 af
Minzi (Slettet)
Ja jeg er bare en IdIOT tilat faktorisere og forkorte brøker. Så tænkte på om der var en der kunne hjælpe mig med EN enkelt opgave..?
(x^2-9x+20)/(x^2-x-12)
HåBER virkelig at der er en der kan HJÆLPE..! :S
(x^2-9x+20)/(x^2-x-12)
HåBER virkelig at der er en der kan HJÆLPE..! :S
Svar #2
09. marts 2005 af Duffy
Vha "rod-finding" fås lidt flere detaljer:
(x^2-9*x+20)/(x^2-x-12) =
[(x - 4) (x - 5)]/[(x + 3) (x - 4)] =
(x-5)/(x+3)
Duffy
(x^2-9*x+20)/(x^2-x-12) =
[(x - 4) (x - 5)]/[(x + 3) (x - 4)] =
(x-5)/(x+3)
Duffy
Svar #4
09. marts 2005 af *A* (Slettet)
Det er klart, skrev bare mit indlæg inden du havde lagt svaret ud
Skriv et svar til: Faktoriser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
