Matematik

f (x) = 2x − 6

26. maj 2010 af ugur2630 (Slettet)

f (x) = √(2x − 6)

Er definitionsmængden for denne funtion R+0 (0;∞(

eller

R+3 fordi for at tage noget i en kvadratrod skal det være positivt altså (3;∞(

På forhåand tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. maj 2010 af drunken-dunkey (Slettet)

Du kan aldrig tage kvadratroden af noget negativt, derfor bliver Dm(f): x>3

;)


Svar #2
26. maj 2010 af ugur2630 (Slettet)

men den kan godt være 0 ikk altså dm = x ⊇ 3


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. maj 2010 af drunken-dunkey (Slettet)

Jo den må godt være 0, min fejl ;)


Svar #4
26. maj 2010 af ugur2630 (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: f (x) = 2x − 6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.