Eksamensforberedelse

EP ændringer i.f.t. synopsis

29. maj 2010 af iamlowlikeyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg skal fremlægge mit eksamenprojekt i næste uge.
Synopsen afleverede jeg selvfølgelig inden sidste skoledag.

Jeg er kommet til at se, at det vil overskride de ca. 25 minutter, man har til fremlæggelsen, hvis jeg skal nå at få alle punkter fra synopsen med.
Er der nogen der ved, om det er tilladt, at lave strukturelle ændringer til fremlæggelsen, i forhold til den afleverede synopsis - jeg tænker f.eks. på at undlade nogle af punkterne, som er mindre vigtige for den samlede mening, og gå hurtigere igennem nogle af punkterne, end jeg oprindeligt havde forestillet mig. Selvfølgelig med vægt på de ting, jeg finder vigtigst... Men jeg ved ikke, det vil tages som dårlig strukturering af opgaven, hvis man laver ændringer, efter synopsen er afleveret?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2010 af Djemba (Slettet)

Ja, det er i orden. Men er det er ikke muligt at gå henover nogle ting lidt hurtigere. Eksempelvis det redegørende. Som du selv siger, så vil de måske spørge ind til, hvorfor du ikke er kommet ind på, hvad der stod i synopsen, og så fortæller du bare helt ærligt at du har valgt at sætte fokus på de mest væsentlige ting.

Men igen, det er i orden, jeg gjorde det selv, altså lavede om på den, netop for at sikre mig at jeg ikke brugte for lang tid, også fordi man kan riskerer at de spørg ind til ting undervejs. Fik 12, så du skal ikke være nervøs for det overhovedet.


Svar #2
04. juni 2010 af iamlowlikeyou (Slettet)

Tak for svaret! Det gjorde mig meget roligere inden eksamen.
Jeg fik søreme også 12, så det fungere jo fint! :)


Skriv et svar til: EP ændringer i.f.t. synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.