Engelsk
HASTER...Korte engelske sætninger... HASTER
10. marts 2005 af
svinesen (Slettet)
Hey håber du vil kigge disse sætninger igennem.
1) Min far var vedat lave mad, da min bror kom hjem.
My father was cooking, when my brother came home.
___________________________________________
2) Han laver lektier hver dag.
He makes homework evryday.
___________________________________________
3) Lige nu taler han med naboen.
Right now talks he with the neighbour.
___________________________________________
4) De aftalte at mødes en gang om ugen.
They arrange tomeet once time a week.
___________________________________________
5) Vi var ved at spise aftensmad, da en eller anden bankede på døren.
We were eating dinner when someone knocked on the door.
___________________________________________
6) Det er ved at blive mørkt.
It is going to be dark.
___________________________________________
7) Han sad og røg da jeg såham.
He said smoking when I saw him.
___________________________________________
8) Han smilede, da jeg spurgte, om han kendte Ursula.
He smiled when I ask him about that he knows Ursula.
___________________________________________
9) Hvor er hun? Hun er ved at male døren.
Where is she? She is painting the door.
___________________________________________
10) De så TV da de hørte bilen.
the saw Tv when the heard the car.
1) Min far var vedat lave mad, da min bror kom hjem.
My father was cooking, when my brother came home.
___________________________________________
2) Han laver lektier hver dag.
He makes homework evryday.
___________________________________________
3) Lige nu taler han med naboen.
Right now talks he with the neighbour.
___________________________________________
4) De aftalte at mødes en gang om ugen.
They arrange tomeet once time a week.
___________________________________________
5) Vi var ved at spise aftensmad, da en eller anden bankede på døren.
We were eating dinner when someone knocked on the door.
___________________________________________
6) Det er ved at blive mørkt.
It is going to be dark.
___________________________________________
7) Han sad og røg da jeg såham.
He said smoking when I saw him.
___________________________________________
8) Han smilede, da jeg spurgte, om han kendte Ursula.
He smiled when I ask him about that he knows Ursula.
___________________________________________
9) Hvor er hun? Hun er ved at male døren.
Where is she? She is painting the door.
___________________________________________
10) De så TV da de hørte bilen.
the saw Tv when the heard the car.
Svar #1
10. marts 2005 af Fingersen (Slettet)
He makes homework ev(e)ry day.
3) Lige nu taler han med naboen.
Right now /talks/ he (is talking) with the neighbo/u/r.
4) De aftalte at mødes en gang om ugen.
They arrange(d) to meet once /time/ a week.
6) Det er ved at blive mørkt.
It is /going to be/(getting) dark.
7) Han sad og røg da jeg såham.
He /said/(was sitting and) smoking when I saw him.
8) Han smilede, da jeg spurgte, om han kendte Ursula.
He smiled when I ask(ed) him /about that/(if) he kn/o/(e)w/s/ Ursula.
10) De så TV da de hørte bilen.
/t/(T)he(y) /saw/(were watching) T/v/(V) when the(y) heard the car.
/.../ = fjernes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
3) Lige nu taler han med naboen.
Right now /talks/ he (is talking) with the neighbo/u/r.
4) De aftalte at mødes en gang om ugen.
They arrange(d) to meet once /time/ a week.
6) Det er ved at blive mørkt.
It is /going to be/(getting) dark.
7) Han sad og røg da jeg såham.
He /said/(was sitting and) smoking when I saw him.
8) Han smilede, da jeg spurgte, om han kendte Ursula.
He smiled when I ask(ed) him /about that/(if) he kn/o/(e)w/s/ Ursula.
10) De så TV da de hørte bilen.
/t/(T)he(y) /saw/(were watching) T/v/(V) when the(y) heard the car.
/.../ = fjernes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #2
10. marts 2005 af Viskelæder (Slettet)
En klapsalve til Fingersen og hans altid flotte og hurtige rettelser.
*klap, klap, klap*
- Thumbs up til dig :-)
*klap, klap, klap*
- Thumbs up til dig :-)
Svar #3
10. marts 2005 af svinesen (Slettet)
#2 Ja det vil jeg sørgema give dig ret i. Der er virkelig noget ved ham fingersen, jeg tager fandema hatten af for ham....
#Endnu engang vil jeg sige tak til dig Fingersen, jeg må da indrømme at du virklig kan noget, du er ikke ligesom visse personer som ser at ens indlæg er for let og ikke retter det, jeg nævner ingen navne... Men tak skal du have.
#Endnu engang vil jeg sige tak til dig Fingersen, jeg må da indrømme at du virklig kan noget, du er ikke ligesom visse personer som ser at ens indlæg er for let og ikke retter det, jeg nævner ingen navne... Men tak skal du have.
Skriv et svar til: HASTER...Korte engelske sætninger... HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
