Matematik

Stamfunktion

10. marts 2005 af **Hellagood** (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med stamfunktionen til f(x) = sqrt(1+(4,5x-9))?? Håber der er nogen der kan!

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2005 af Lurch (Slettet)

er der ikke en parantes elelr noget du ahr glemt?
f(x) = sqrt(1+(4,5x-9))
f(x) = sqrt(4,5x-8)?

Svar #2
10. marts 2005 af **Hellagood** (Slettet)

det er bare mig der er lidt åndsvag det er selvfølgelig f(x) = sqrt(4,5x-8)

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2005 af Lurch (Slettet)

du skal integrere en sammensat funktion
det gør man ved substitution
sæt t=4,5x-8
da bliver dt=4,5dx
S(sqrt(4,5x-8)dx)

prøv derfra

Svar #4
10. marts 2005 af **Hellagood** (Slettet)

Okay.. Tak.. Har lige selv prøvet og har fået stamfunktionen (2/9)*[(2/3)*t*sqrtt] og har fået buelængden, som det er jeg skal finde hvor a = 2,5 og b= 4 til at være 30,82 kan det passe?

Svar #5
10. marts 2005 af **Hellagood** (Slettet)

.

Svar #6
10. marts 2005 af **Hellagood** (Slettet)

.

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. marts 2005 af Lurch (Slettet)

jeg får (1/27)(4,5x-8)^(3/2)+k


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. marts 2005 af Lurch (Slettet)

ahh, det er jo det samme som du skrev:P
Du ahr i hvert fald integreret rigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. marts 2005 af Duffy

S(sqrt(4,5x-8)dx) =


1/54*(18*x-32)^(3/2) + k =


4/27*(9/2*x-8)^3/2 + k



Duffy


Brugbart svar (0)

Svar #10
10. marts 2005 af Lurch (Slettet)

argh sry,
(4/27)(4,5x-8)^(3/2)+k
tastefejl

Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.