Fysik

middelafstand=halvestorakse

03. juni 2010 af hihihej (Slettet)

Hej jeg er blevet godt forvirret over begreberne.

Er middelafstanden = den halvestorakse?

Og hvad menes, der helt præsis med middelafstanden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)

I en ellipsebevægelse er ellipsens halve storakse også lig med middelværdien af den største og den mindste afstand mellem planeten og Solen. I den forstand kan den halve storakse betragtes som en middelafstand.


Skriv et svar til: middelafstand=halvestorakse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.