Matematik
differentialligning3095
12. marts 2005 af
claudia (Slettet)
Hej.
jeg har en opgave som jeg er nået halvvejs med. det lyder sådan:
Bestem differentialligningen
f''(x)=f(x)
den løsning, der har mindsteværdien 4 for x=0.
jeg er kommet frem til c1+c2=4...
tak for hjælpen
jeg har en opgave som jeg er nået halvvejs med. det lyder sådan:
Bestem differentialligningen
f''(x)=f(x)
den løsning, der har mindsteværdien 4 for x=0.
jeg er kommet frem til c1+c2=4...
tak for hjælpen
Skriv et svar til: differentialligning3095
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
