Engelsk

Forskellige gloser til mundtlig eksamen

07. juni 2010 af hhansen79 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg øver mig på gloser til eksamen pt, og er i tvivl om hvordan miljø karakteristik, sproglige og  stilistiske virkemidler oversættes.

Andre gode gloser vil også være en hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2010 af backus (Slettet)

Miljø = setting

karakteristik = characterization

Sproglige virkemidler = Language/style

Stilistiske virkemidler = Literary device

Se testen Literary terms her på Studieportalen. Så kan du få øvet en masse begreber og være helt klar til eksamen.

Held og lykke


Skriv et svar til: Forskellige gloser til mundtlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.