Fysik

Vekselstrøm?

08. juni 2010 af Talleh (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Heeej alle

Jeg skal op i fysik i morgen og er ved at lave dispositioner til alle emnerne. Jeg har lavet et punkt der hedder hverdag til hver, jeg kan bare ikke finde på hvad jeg skal skrive ud for hverdag til vekselstrøm nogle ideer?

Hjælp! Tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2010 af Woja (Slettet)

Hverdag til vekselstrøm.? kald det hellere jævn eller vekselspænding.

Men skulle jeg snakke om vekselspænding ville jeg tage emner som

Fremstilling

Andveldelse

Forskelle i forhold til jævnspænding

Volt, Watt, Ampere. forholdet mellem disse.

Volt  = spænding

Amp = Strøm

Watt = Effekt

Håber du kan bruge det til noget, held og lykke!


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. juni 2010 af peter09 (Slettet)

du kan snakke om andvendelse i vindmølleindustrien, her laver de strøm ved at få en magnet til at dreje rundt om en jernkerne, på osiloskopet vil du se at man laver vekselstrøm.

Jegb skal også snart op, xD. Held og lykke til dig!


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. juni 2010 af peter09 (Slettet)

*jeg xD


Svar #4
08. juni 2010 af Talleh (Slettet)

Mange tak :) Også held og lyke til jer der skal op! :D


Svar #5
13. juni 2010 af Talleh (Slettet)

*lykke :)


Skriv et svar til: Vekselstrøm?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.