Matematik
Differentialligning
13. marts 2005 af
LillePer (Slettet)
Hej derude!
Hvordan gør jeg rede for, at funktion
f(x) = 2x+2-3e^x
er løsning til differentialligningen
dy/dx = y - 2x
Håber nogle kan give et lille hint
Mvh
Per
Hvordan gør jeg rede for, at funktion
f(x) = 2x+2-3e^x
er løsning til differentialligningen
dy/dx = y - 2x
Håber nogle kan give et lille hint
Mvh
Per
Svar #2
13. marts 2005 af od (Slettet)
y=f(x) og dy/dx=f'(x). Derfor danner du f'(x) af f(x) og så ser du måske hvad du dernæst skal gøre.
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
