Matematik

Afledte af tangens

08. juni 2010 af grimm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lige et spørgsmål, da jeg er i gang med at udlede funktionen tangens:

(cosx*cosx-(-sinx)*sinx)/(cos^2)*x = (cos^2)x+(sin^2)x)/(cos^2)x

Hvorfor er det ikke?
(cosx)^2 + (sinx)^2 / (cosx)^2
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2010 af peter lind

Det er blot et spørgsmål om hvordan man skriver kvadratet på en trigonometrisk funktion (cos(x))2 = cos2(x)


Svar #2
08. juni 2010 af grimm (Slettet)

Vil det sige at det er ens?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2010 af NejTilSvampe

 ja  cos(x) * cos(x) = (cos(x))2 = cos2(x)


Svar #4
08. juni 2010 af grimm (Slettet)

okay mange tak:)


Skriv et svar til: Afledte af tangens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.