Historie

Historie fsa - hvordan foregår det?

11. juni 2010 af 1234564 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.
Jeg skal snart til eksamen i historie (jeg går i 9.)
Men jeg er meget i tvivl om, hvordan sådan en eksamen foregår. Vores lærer ikke har fortalt os ret meget, andet end at vi får 40 min. forberedelse og så skal vi ind og fremlægge det emne vi har trukket.

Men hvordan skal man begynde fremlæggelsen? Skal man bare læse de spørgsmål op man har fået og så besvare dem, eller hvad? Og hvor længe skal man snakke selv, før eksamen fortsætter som en samtale mellem læreren og jeg? Og hvor lang tid varer hele eksaminationen ca.?
Håber der er nogle der kan hjælpe, for det ville være rart at have lidt mere styr på, hvordan det hele kommer til at foregå. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2010 af SOFIEever (Slettet)

Det kommer til at forgåre som en samtale mellem lærer/cencor og dig, efter at du har trukket de spørgsmål du skal arbejde med, får du 40 min forberedelse, efter de 40 min, skal du fortælle om din besvarelser, og så begynder samtalen mellem dig, lærer og cencor, men desværre ved jeg ikk helt hvor lang tid du skal være derinde.

- Håber det hjalp, held og lykke med eksamen


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. juni 2010 af Mac3 (Slettet)

Du kan måske få besvaret nogle af dine spørgsmål her:

http://www.emu.dk/elever7-10/fag/his/proeve/index.html


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. juni 2010 af pomme22

Når du kommer ind til eksamen får du et papir, med typisk 3-4 kilder, hvor der er nogle spørgsmål til kilderne du skal svare på. der er ca. 3 spørgsmål. Du får en fin karakter hvis du bare kanne svare godt på spørgsmålene, men du får rigtig god karakter hvis du kan snakke unden om spørgsmålene. Hvis du ikke selv snakker meget, begynder læren og censor at stille dig spørgsmål. 


Skriv et svar til: Historie fsa - hvordan foregår det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.