Matematik

potensrækker

13. juni 2010 af Smail K (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej,, jeg har problemer med at forstår 2 mindre opgaver, håber nogen kan hjælpe med forståelsen. tak. Jeg har oploadet et dokument nedenfor.  

Vedhæftet fil: potensrækker.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2010 af peter lind

Det første spørgsmål. Ja z=0 så f(0) = a0 = det første led i summen. Det andet spørgsmål forstår jeg ikke. Du skriver du har vist det gælder for |z|<1 og det er det, der spørges om.


Svar #2
13. juni 2010 af Smail K (Slettet)

jeg skal vise at den er uendelig mange gange differentiabel i intervallet (-1,1) så har vist når z < 1, men hvordan viser jeg at z > -1


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2010 af peter lind

Den forstår jeg stadigvæk ikke. Du skal vise at f er uendelig mange gange differentiabel i det åbne interval ]-1, 1[. Du har vist at det gælder for |z| <1., hvilket for z reel netop er det åbne interval. Hvis z er en kompleks variabel omfatter det mere end det du skulle vise. Hvis |z| <1 og z reel gælder -1 < z < 1 og dermed z > -1


Svar #4
14. juni 2010 af Smail K (Slettet)

okay nu kan jeg se det, tak skal du ha :D 


Skriv et svar til: potensrækker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.