Matematik

arhh

15. marts 2005 af flow (Slettet)
Ej ved at det er dårligt men ...jeg kan altså ikke huske hvordan man finder arealet af en trekant????
jeg har a=7,8......b=8,5 og c=6,9

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2005 af Tissi (Slettet)

A= ½*h*g

h= højde
g= grundlinje

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2005 af frodo (Slettet)

når du kun har sidelængderne, kan du ikke benytte #1!

Der findes dog en formel, der anvender sidelængderne til at finde arealet af en trekant. Nemlig Herons formel. Den må stå i din matematikbog et eller andet sted.

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2005 af Tissi (Slettet)

#2
Oops, sikke det dog går godt i dag. Og jeg som ellers troede, at jeg endelig kunne hjælpe i dette fag :b

Svar #4
15. marts 2005 af flow (Slettet)

Tak for hjælpen....jeg fandt ud af det lige inden i svarede....men endnu engang tak..... :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2005 af Franky (Slettet)

længe * bredde * højde
_________________________

2

du kan bare slå op i den formelsamling...

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. marts 2005 af frodo (Slettet)

#5..?????

hvad! Det har da absolut intet med arealet af en trekant at gøre. Det ligner snarere noget til at finde voluminet af et prisme. (eller hvad sådan en figur nu hedder)

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. marts 2005 af Franky (Slettet)

#6 Ha ha ha...
Ja det har du ret i jeg tænkte også på noget andet jeg skulle skrive:

højde * grundlinie
__________________
2

= højde gange grundlinie / 2...

men det kan vel også være lige meget nu hvis personen har fundet ud af det.......

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. marts 2005 af frodo (Slettet)

ja, og desuden står den formel i #1..

Men okay. hellere for meget end for lidt :D

Brugbart svar (0)

Svar #9
15. marts 2005 af Franky (Slettet)

#8 Ja...
men vil også give en anden slags formel....


Brugbart svar (0)

Svar #10
15. marts 2005 af Waterhouse (Slettet)

Ellers kan man beregne en af vinklerne og bruge T=a*b*sinC...

Brugbart svar (0)

Svar #11
15. marts 2005 af Waterhouse (Slettet)

T=1/2*a*b*sinC, er det selvfølgelig.

Skriv et svar til: arhh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.