Dansk

Fortælleren Vædderen af Kim Fupz Aakeson

14. juni 2010 af Gustav15 (Slettet)

nogen som kan fortælle mig om det er almen viden eller tredjepersonsfortæller


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2010 af Abauuz

Har læst novellen før - men kan ikke helt huske om det er tredje personfortæller - men du kan nemt finde ud af det.

tredje personsfortæller = Om hovedpersonen kaldes: Han/hun eller navnet

Almen viden = Om hovedpersonen kalder sig selv for 'jeg' eller ''mig''.

Held og lykke ^^


Svar #2
14. juni 2010 af Gustav15 (Slettet)

altså de kalder sig selv for jeg og mig men det er kun i citater så ved ikke helt hvad det er men der er ikke andre end de 2 hovedpersoner tilstede når de siger det så kan det være tredjeperson?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2010 af Abauuz

Så er det 100% Almen viden - Ellers vil det stå der 100% - Men held og lykke ^^


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2010 af Abauuz

Hvis du skal forklare hvorfor, så ved du det godt.


Svar #5
14. juni 2010 af Gustav15 (Slettet)

ok tak desværre har jeg skrevet i min synopsis at det var tredjepersonsfortæller så den er lidt kritisk når jeg til eksamen på torsdag :D


Svar #6
15. juni 2010 af Gustav15 (Slettet)

Nogen som der har læst teksten som kan sige mig om det er almen viden eller tredjepersonfortæller er stadig lidt i tvivl


Svar #7
15. juni 2010 af Gustav15 (Slettet)

nogen som kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. juni 2010 af Annemie128 (Slettet)

 jeg har læst teksten og det passer at tredje personsfortæller = Om hovedpersonen kaldes: Han/hun eller navnet så er det tredjeperson. det ville jeg ihvertfald mene


Svar #9
15. juni 2010 af Gustav15 (Slettet)

ok så det er tredjepersonsfortæller ? eller er det almen


Svar #10
16. juni 2010 af Gustav15 (Slettet)

?


Svar #11
16. juni 2010 af Gustav15 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #12
10. maj 2011 af elskeratlæse (Slettet)

nogen der kan give mig en handlings referat af novellen Vædderen af kim fupz Aakeson


Brugbart svar (0)

Svar #13
19. maj 2011 af elskeratlæse (Slettet)

hvis der nogen der har en handlings referat så vær lige sød at dele den med os.. :)

eller send den som email :  [email protected]

tak på forhånd


Skriv et svar til: Fortælleren Vædderen af Kim Fupz Aakeson

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.