Debat

Sprogrejse 2010

16. juni 2010 af JakobNielsen2 (Slettet)

Hej gutter,

Så nærmer sidste eksame sig (på onsdag) og dermed også en afslutning på gymnasiet. Det er med blandet følelser!!

Mine forældre har givet mig en tur til malta med STS her i juli måned som en studenter gave, ret fedt. Vi er 3 fra klassen som skal afsted, så det bliver også en form for afsteds ferie inden livet går løs.

Er der nogen herinde som har været på Malta med STS??? Skal bo på deres club (tror det var det de kaldte det) Prøver at overtale en anden af mine kammerater til også at tage med for de køre vist en kampagne i øjeblikket med billige rejser derned (til mine forældres ærgelse!)

Om ikke andet så held og lykke med eksamerne og god sommer til jer alle

Jakob
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. juni 2010 af Mamic2 (Slettet)

 Tak og i lige måde Jakob. Jeg går forresten på HTX på 1 år. Jeg skal til samfundsfags eksamen her på onsdag. Er en smule nervøs. Kan nemlig ikke så godt lide samfundsfag.

Hilsen Mathias. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. juni 2010 af bayarea (Slettet)

Jeg har ikke selv været af sted men kender dog nogle stykker, der har rejst med STS - også til Malta. De gange har der været forholdsvis styr på tingene. Malta er kendt for at være et af de mere "useriøse" steder mht. undervisningen, men det afhænger vel af, hvad man selv lægger i det.

Hvor gammel er du? Jeg tænker her på, at STS jo normalt har været målrettet til de 13-18-årige (de har i år hævet det til 20), derfor ville jeg personligt være lidt bekymret for, om jeg ville skulle være sammen med "de små" under fællesaktiviteter (hvis der da er mødepligt til sådanne), niveauet mv. Man er godt nok niveauinddelt, men alligevel. Det afhænger vel i sidste ende af, hvad man forventer, og hvad ens baggrund er. "Club"-muligheden tror jeg er helt perfekt, der er en del mere frihed. Alt i alt har jeg hørt gode ting om Malta med STS.

Jeg bliver selv student i år og tager nogle uger til USA i ferien. Jeg har fravalgt de danske sprogrejser, da jeg anser dem for ubrugelige for mig pt. (Engelsk A, høj TOEFL score mv.), så jeg tager over på et amerikansk univeristet i stedet og studerer med nogle amerikanere, det skal nok blive spændende.

Jotak, og held og lykke til dig også.


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. juli 2010 af Morten1993 (Slettet)

Jeg overvejer at tage et ophold på en Highschool i USA her efter 1g, og har surfet lidt rundt efter info omkring selskaber at rejse med, områder osv.

Kender et par stykker som har været afsted med STS og de har været godt tilfredse, er der nogen herinde som også har været afsted med dem?? (Ikke på sprogrejse men highschool og gerne i USA)

Jeg er også lidt i tvivl om områderne har kun været en tur i Florida, og det var fedt, men ville egentlig gerne prøve noget andet.

Så de havde åbent hus her den 5/8 så regner med lige at tage derind og få lidt info..


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. august 2010 af MajP (Slettet)

Hey Morten,

Så lige dit spørgsmål...har tidligere debatteret om det samme emne, her er mit svar hvis det kan bruges:

Jeg var på Highschool i USA (New England) sidste år og det var bare så fedt. Jeg boede hos en rigtig cool værtsfamilie som havde 2 sønner på min alder. Vi hang ud og det var super fedt at have dem at holde sig lidt til i skolen og den slags. Jeg rejste med STS og de var super professionelle og der boede også en STS repræsentant tæt på, som alle os udvekslingsstuderende mødtes med et par gange i løbet af opholdet. Det var hyggeligt lige at få snakket og vendt alle de nye indtryk.

Jeg ved ikke hvad det kostede for det var en gave fra mine forældre, men check evnt. http://www.sts.dk/denmark/hs/start/ her kan du sikkert finde svar på det meste.

Min søster regner med at skulle afsted her til sommer, også til USA og jeg ved at hun skal til åbent hus derinde i starten af marts. Det var sådan jeg fandt ud af at jeg bare skulle afsted, så prøv at tage rundt til nogle forskellige åbent hus. Der er jo mange forskellige selskaber og det gælder bare om at finde et man føler sig tryk ved.

Held og lykke
 

Vil lige tilføje at med hensyn til områderne, kan jeg klart anbefale New England, men det kommer helt an på hvad du leder efter.

Jeg har været i LA og synes afstandene var for store, men vejret i top...Hvis du er til varme så vælg florida eller calli, men er du til lidt af hvert ligesom mig, sol og varme om sommeren og fede ski ture om vinteren så skal du klart gå efter New England.

Håber du finder det du ønsker...og glæd dig det er simpelthen så¨fedt:)


Skriv et svar til: Sprogrejse 2010

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.