Matematik
opg 7.007
16. marts 2005 af
muse14 (Slettet)
hej
er der nogle der kan hjælpe mig med opg 7.001 fra eksamensopgaver II???
giver a) = 2a-2b+a^2-b^2 ?
har brug for hurtig hjælp... på forhånd tak
!
er der nogle der kan hjælpe mig med opg 7.001 fra eksamensopgaver II???
giver a) = 2a-2b+a^2-b^2 ?
har brug for hurtig hjælp... på forhånd tak
!
Svar #1
16. marts 2005 af frodo (Slettet)
hvis du skrev opgaven ind, ville det lette det en del, for de af os, der ikke har bogen.
Svar #2
16. marts 2005 af sontas (Slettet)
a) (a-b)^2 + (a-b)(a+b) -a^2
a^2 - 2ab + b^2 + a^2 -b^2 - a^2 =
a^2 -2ab = a(a-2b)
a^2 - 2ab + b^2 + a^2 -b^2 - a^2 =
a^2 -2ab = a(a-2b)
Skriv et svar til: opg 7.007
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
