Fysik

At isolere

12. juli 2010 af per25 (Slettet)

Hej derude

Jeg kan ikke blive enig med mig selv lige nu men nogen herinde der lige hurtig gider isolere l for mig  i denne ligning:

42000 = L *5,6 * (1425-261)

L er i meter

* = gange

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juli 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Divider på begge sider med 5,6*(1425-261):

42000/(5,6*(1425-261)) = L

Husk dog at medtage enhederne i din ligning.


Svar #2
12. juli 2010 af per25 (Slettet)

smukt! fandt lige ud af den selv 2 min inden :) mange tak!


Skriv et svar til: At isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.