Matematik

f(x)=ax+b

18. juli 2010 af Flade (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg er lige løbet mod muren men jeg kan ikke dreje hvordan jeg finder x. f(x)=ax+b er formlen og med de tal jeg har fundet bliver den omskrevet til f(x)= 0.39*x-772 og nu skal jeg så finde x når f(x)=14 hmm hvad gør jeg? ..På forhånd tak mvh Niels


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juli 2010 af NejTilSvampe

 f(x) = ax + b

f(x) - b = ax

(f(x)-b)/a = x

giver det mening ? :)


Svar #2
18. juli 2010 af Flade (Slettet)

ja for sat.n det er et godt bud tusind tak. ja tak til svampe og tak til dig, det var lige det jeg manglede, du ved jeg havde bare set mig blind på det. Fedt


Skriv et svar til: f(x)=ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.