Debat

SU lån

06. august 2010 af LouiseLG (Slettet)

Hejsa

Er der nogle herinde som kender til betingelserne omkring su-lån? Jeg har læst SU's hjemmeside, men har ikke kunnet finde noget konkret om det. Mit spørgsmål er om man kan få et nej til at få SU lån på baggrund af et eventuelt andet privat lån? Eller er SU lån for alle som modtager SU ligegyldigt hvordan ens øvrige økonomiske situation ser ud?

Mvh Louise


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. august 2010 af JJ-cool (Slettet)

det ved din studievejleder eller administrationen på din uddanelse - men mon ikke det er uafhængigt af din egen øvrige indtægt - er dog langt fra sikker


Svar #2
07. august 2010 af LouiseLG (Slettet)

Tak for dit svar JJ-Cool.


Brugbart svar (2)

Svar #3
17. august 2010 af eksamenshajen (Slettet)

Uanset din økonomiske situation kan du modtage studielån.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. juni 2015 af EmilBS88 (Slettet)

Ville ikke starte en tråd, da der allerede var en. Men kan man stadig få SU-lån selvom man skylder banken penge og har lidt problemet med at få økonomien til at hænge sammen? 

Jeg har læst på en lignende studieportal, hvordan jeg kan spare lidt på udgifterne ved at følge nogle tips til SU-budget og så håber jeg selvfølgelig at få et job, så snart jeg er færdig med at læse Jura - der skulle gerne være lidt penge, hehe. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. juni 2015 af LarsJensen0 (Slettet)

Hvis du er berettiget til at få SU (stipendie) kan du også få SU lån. Hvis du har brugt alle dine SU klip kan du få et såkaldt SU slutlån i et år.

SU styrelsen kigger ikke på om du tjener flere millioner om måneden ved siden af eller om du skylder flere millioner væk.

Hilsen Lars


Skriv et svar til: SU lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.