Matematik

Målestoksforhold!

17. august 2010 af cllsLkh (Slettet)

Målestoksforholdet er på 1:1000

Kan jeg få en forklaring, så jeg kan komme videre med mine lektier?

Jeg vil blive meget glad! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. august 2010 af mathon

       1 mm på kortet betyder 1000 mm i virkeligheden

       1 mm på kortet betyder 1 m i virkeligheden

       1 cm på kortet betyder 10 m i virkeligheden


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2010 af Moderatoren


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. august 2010 af mette48 (Slettet)

1 mm på tegningen svarer til 1000 mm = 1m i virkeligheden

1cm på tegningen svarer til 1000 cm = 10 cm i virkeligheden

5 mm på tegningen svarer til 5*1000 mm =5m i virkeligheden


 


 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. august 2010 af mette48 (Slettet)

#3 Sikke noget vrøvl

1cm på tegningen svarer til 1000 cm = 10m i virkeligheden


Skriv et svar til: Målestoksforhold!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.