Matematik

parentes regning

17. august 2010 af susannepress (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvem kan hjælpe med disse

12*(-6)+7*(-2)

11+(-23)

(-144):12


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2010 af Pigemus (Slettet)

den første = -86

den anden = -12

den tredje = -12


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2010 af mette48 (Slettet)

positivt tal gange negativt tal (eller omvendt)giver negativt resultat

Når man lægger et negativt tal til, svarer det til at trække et positivt tal fra

positivt tal divideret med negativt tal (eller omvendt) giver negativt resultat


Skriv et svar til: parentes regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.