Matematik

Isolation af en variabel A/B=C/D

18. august 2010 af hugoooo (Slettet)

hej

Nogen der ville kunne hjælpe mig med at isolere hvert af bogstaverne i ligningen A / B  =  C / D

hvor "/" er dividere

Mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

A = (C/D)·B

B = (D/C)·A

C = (A/B)·D

D = (B/A)·C

Det er her antaget, at alle 4 størrelser A, B, C, D er forskellige fra 0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2010 af TorbenA (Slettet)

Det er jo 4 opgaver

At isolere A betyder at A står alene på venstre side af lighedstegnet. Så må du gange med B på begge sider og få

A = B*C / D

* er et gangetegn. Nu tror jeg godt du kan klare at isolere henholdsvis B, C og D :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2010 af mordiie (Slettet)

Mange tak, det var en stor hjælp :-)


Skriv et svar til: Isolation af en variabel A/B=C/D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.