Matematik

a og b beregning

21. august 2010 af Sandraas (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej alle, jeg har fået disse regnestykker og ved ikke om de to første er rigtige men behøver også hjælp til de to sidste som jeg ikke rigtig forstår, håber nogen kan hjælpe (:

beregn, nå a=5 og b= -2

1) a+b = 3
2) a-b = 3

3) 2ab =?
4) 2a + 3b =?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2010 af Bænkebider (Slettet)

1) rigtig

2) 5-(-2) = 5+2 = 7

3) 2 * 5 * -2 = -20

4) 2 * 5 + 3 * -2 = 10 + (-6) = 10 - 6 = 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2010 af mette48 (Slettet)

#1 glemmer () om nogle af de  negative tal

3) 2*5*(-2)=-20

4)2*5+3*(-2)=10+(-6)=4


Skriv et svar til: a og b beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.