Matematik

isoler a

21. august 2010 af Pigemus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa

Endnu en isolerings opgave:

ra = T/(s-a)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2010 af mette48 (Slettet)

ra = T/(s-a)                     s-a≠0

(s-a)ra = T

s*ra-a*ra=T

s*ra-T=a*ra

(s*ra-T)/ra=a

a=s-T/ra


Svar #2
22. august 2010 af Pigemus (Slettet)

hvad så med de sidste trin i denne: I/(m*g) = L * (T/2∏)^2

HER SKAL L ISOLERES


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Se den anden tråd, eller

L = (l/(m·g)) / (T/(2π))2 = (2π/T)2·l/(mg)


Skriv et svar til: isoler a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.